Nem og lækker rødbedesalat, som er perfekt mættende tilbehør til aftensmad eller salat til madpakken. Find opskrift og video her på den gode salat.
Sådan lige til en 'delle, en karbonade eller hurtigt stykke laks i ovnen (måske med en skefuld pesto på toppen - der dur den her rødbedesalat ret godt.
Og jep, vi er ude i en stor portion, så der både er til aftensmad og madpakken med.
Spækket med lutter gode sager af den mættende slags, så du næsten ikke behøver andet end bare salaten.
BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu
Jeg er vild med sådan en omgang og især når der er til dagen efter. Det er altså bare nemt lige at hive en måltidssalat på madpakken eller nappe den til endnu en aftensmad, når det skal gå ekstra hurtigt.
Vil du have rødbedesalat til endnu flere dage, så tag noget fra og undgå at komme dressing på - så holder salaten sig sprød og lækker.
Og dressingen, den kan du bare gemme i et glas i køleskabet og ryste lige inden, du vender den med salaten.
FAQ Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
Selvom det er en nem omgang, så lad os alligvel lige hive fat i 5 highligts til opskriften på rødbedesalat.
Du vælger bare din favorit - her er det en quinoamix.
Ristede græskarkerner eller mandler smager fantastisk som topping på salaten.
Tilsæt feta eller grillet kylling til salaten.
Hiv dem ud eller prøv at lave en omgang ristede, krydrede kikærter og kom i salaten - der får de en helt anden smag.
Flere nemme salat opskrifter
- Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
- Salat med fennikel, æble og valnødder
- Asiatisk broccolisalat med peanutdressing
Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
Ingredienser
Salat
- 3 mellem gulerødder
- 2 mellem rødbeder
- 2 forårsløg
- 2 dl babyspinat
- 1 dl friskhakket persille
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
- 1 dl quinoa , kogt og afkølet
Dressing
- 8 spsk olivenolie
- 6 spsk æbleeddike
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk honning
- Salt/peber
Sådan gør du
Salat
- Riv gulerødder og rødbede groft.
- Snit forårsløg fint.
- Bland revne gulerødder, rødebede, forårsløg, babyspinat og persille i en stor skål.
- Tilsæt kikærter og quinoa og vend dem i salaten.
Dressing
- Pisk alle ingredienserne sammen til en dressing og smag til.
- Vend salaten med dressingen og server.
Skriv en kommentar