Asparges med butterdej og parmesan er nemme og lækre snacks eller appetizers, som du kan lave på 5 minutter.
Jump to:
Derfor skal du lave asparges med butterdej og parmesan
Konfirmations..
Fødselsdags..
Bryllups..
"Jeg har lige gravet terrassen fri for ukrudt og det skal fejres med nabo-fest"..
- sæsonen er i fuld gang og der skal snacks og appetizers til. Af den helt nemme slags, som hverken kræver dages forberedelse, massivt indkøb eller fedter på det pæne tøj.
Du ved..
Det kan bare blive lidt noget bøvl, når du står det med de høje hæle dybt begravet i den våde græsplæne, kjolen flagrene i strid storm og prøvet at balancere både champagne-glasset og håndtasken.
Og så kommer den.
Den porøse parmesankurv med aspargesvand-tynd hønsesalat.
BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu
Lækkert.
Meeen..
Yrk.
..you get the picture!
Så vi napper den helt nemme: Asparges i butterdej - og lige et drys parmesan.
3 ingredienser, 5 minutter og så er den sag klaret. Inklusiv garanti for ingen gratværk.
Næsten.
For de asparges med butterdej er nu også ret gode med en dip til ;-)
FAQ til asparges i butterdej
Inden du kaster dig over de lækre asparges med butterdej, så lad os lige suse igennem spørgsmål til opskriften.
Jeps! Sno butterdejen omkring aspargesene og læg dem på en bageplade. Dæk den godt til og stil i køleskabet indtil, du skal bruge dem. Her fisker du blot dine asparges med butterdej ud af køleskabet, pensler med æg, drysser med parmesan og bager. Så har du lynhurtige snacks.
Hiv den ud og erstat eventuelt med revet ost. Er du ikke på oste-holdet, så er nigellafrø eller sesamfrø også ret lækkert, som ekstra knas.
Uh ja, det er super lækkert. Vikl først en skive bacon eller parmaskinke omkring hver asparges og sno så en strimmel butterdej omkring. Det er et hit!:
Ja, det kan du godt. Rul dem ud, så du får et tyndere lag og følg herefter opskriften.
Nej, det bliver ikke rigtig godt, da butterdejen falder sammen og bliver blød. Spis asparges med butterdej nybagte, så er de allerbedst.
Flere opskrifter på nemme appetizers
Prøv de her lækre appetizers og snacks ud:
- Agurkeruller med laks
- Asparges og skinke i butterdej
- Pizza Twister
- Butterdejssnack med pesto og ost (palmiers)
Asparges med butterdej og parmesan
Ingredienser
- 10 grønne asparges
- ½ plade butterdej
- 1 æg
- 2 spsk revet parmesan
Sådan gør du
- Skyl asparges og knæk bunden af dem.
- Fold butterdejen ud og skær tynde strimler på ca. 0,5 cm på den korte led.
- Tag en strimmel butterdej og sno den om en asparges.
- Læg på en bageplade med bagepapir.
- Hvis du laver dem på forhånd, så dæk bagepladen til nu og stil i køleskabet til du skal bruge dem.
- Pensl de twistede asparges med butterdej med sammenpisket æg og drys med revet parmesan.
- Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøde.
- Tag dem ud og lad dem afkøle let på en bagerist. Spis dem lune.
Skriv en kommentar