Kyllingepien her er fra et gammelt avisudklip i mors, røde opskriftsmappe. Den her version er godt nok endt med at blive ret langt fra den oprindelige opskrift, da jeg har en tendens med, at skal have oceaner af ekstra grøntsagsfyld i alting. Men hvis man piller ⅔ dele af fyldet fra og erstatter cremefraiche med piskefløde, så er den lige ved at være originalen.
Find den nye opskrift på old school chicken pie her (med butterdejslåg) eller brug låget her.
Pielåg
- 250 g mel
- 125 g usaltet smør
- 1 tsk salt
- ½ dl vand
- 1 æg
Det hele blandes sammen og dejen samles. Pas på med ikke at ælte den for meget. Dejen trykkes let flad og pakkes ind i film. Kommes i køleskabet og hviler i min. 30 min inden brug.
Loui
Den er også bare rigtig god, lige hvad man trænger til i en kold januar :)
Pernille Jensen
Det lyder rigtig lækkert. Tror jeg vil prøve at lave den til drengene til Super Bowl - de bliver nok ikke helt tilfredse med den grønne salat. :)