Skynd dig at invitere en håndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade - sommerens ultimative, fineste snack er her! Den venter bare på at blive serveret til lyserøde bobler, i lyse sommeraftner med duften af grill i baggrunden. Kan du se det for dig? Det kan jeg (:
....jeg mangler bare liiiige boblerne, grillen, haven og festen! Men hva', det er det mindste problem, når snacken er på plads (;
Jeg faldt over denne snack for nogle månederne på en amerikansk nyhedsside og lige siden har jeg ikke kunne slippe den. Så da jeg forleden havde en hel eftermiddag til rådighed - kun til fri leg i køkkenet, blev det udnyttet.
Og der blev leget. I stor stil. Saltstænger, popcorn og chokolade? Det kan der komme ret meget godt ud af.
Første projekt blev jo dem her og de tager åndsvagt lang tid. Sååå imellemtiden fik jeg da lige smidt 2 brownier i ovnen og mens de hyggede sig, blev tiden konstruktivt udnyttet med dyppelse af saltstængder. I 100 grader varme udenfor, ovnen tændt, komfuret fyret op og mikroovn igang - ja så var det ren hedebølge i køkkenet.
Men jeg overlevede og med et glas kold hvidvin i hånden og en chokolade-saltstang med popcorn i den anden, så kan sommeren bare ankomme. Jeg er klar (;
Er du ? (:
Ingredienser
- Saltstænger
- God chokolade, lys, mellem eller mørk
- Saltede popcorn, poppede og afkølede
Sådan gør du
- Smelt chokoladen og temperer den.
- Hæld chokoladen i et glas.
- Knus popcornene og fordel dem på en tallerken
- Dyp saltstængerne enkeltvis eller 2 stk. i chokoladen, lad dem dryppe lidt af.
- Rul dem i de knuse popcorn, så chokoladen er dækket.
- Kom dem på en plastic-underlag eller bagepapir og lad dem tørre - evt. i køleskabet.
- Server!
Anne Schou
Tror det skal prøves.. Det lyder umiddelbart ikke særligt godt ;)
Loui
Det dur ;) Og til en indflytter-fest vil de passe helt perfekt ;D