Nem og hurtig opskrift på lækre pizza twister med tomatsauce og ost eller prøv dem med pesto. Få opskrift på pizza twister her.
Jaaa, de er en klassiker.
Hurtige.
Nemme.
Og altid geniale. Både til madpakken, festen eller bare den der snack-sult sidst på eftermiddagen (mens lasagnen bobler inde i ovnen og tager liiige de 20 minutter for lang tid).
Sådan en pizza twister kan det meste.
Jeg gik med en færdig-dej fra køledisken, men de er nu ekstra gode med den hjemmelavede pizzadej. Både den hurtige, den langtidshævede og den med surdej.
Og fyldet?
Hey, det er muligt vi er ude i en pizzatwister her, men uh, der er mange muligheder! Især den der pesto er ræ'tig god.
Ideer til fyld i pizza twister
- 1 dl grøn pesto (købt eller hjemmelavet)
- 1 dl rød pesto
- skinke + revet ost
- pepperoni + revet ost
- Flødeost med smag + skinke
Pizza twister 101
- Hvilken dej skal jeg bruge? Jeg har brugt en færdig dej til de her pizza twistere, men du kan sagtens bruge en hjemmelavet pizzadej - både på ren hvedemel eller blandet med lidt groft mel, for endnu mere mæthed.
- Kan jeg bruge butterdej? Ja! Butterdej er et hit til twistere, især hvis du laver udgaven med pesto.
- Hvilken tomatsauce? Det styrer du. Har du en hjemmelavet på lager i fryseren, så nap dem eller så køb en færdiglavet tomatsauce. Jeg er kæmpe fan af en med ekstra meget krydderi, men laver du pizza twistere til baby eller børn, så brug en helt klassisk tomatsauce uden dikkedarer.
- Og revet ost? Du bruger bare din favorit - om du er til klassisk revet mozzarella eller en ost med endnu mere smag.
- Kan de fryses? Sagtens.
Flere lækre, nemme snacks?
Prøv dem her.
- Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
- Grissini med salt og rosmarin
- Rugbrødsvridere med serranoskinke
- Pizzapakker
Pizza Twister
Ingredienser
- 1 pizzadej, købt eller hjemmelavet
- 1 dl tomatsauce
- 1,5 dl revet ost
- 3 tsk tørret oregano
Sådan gør du
- Rul pizzadejen ud til en rektangel.
- Del den på midten og fordel pizzasauce, revet ost og oregano på den ene halvdel.
- Læg den anden halvdel dej over fyldet og pres godt sammen.
- Skær strimler ud i 2-3 cm tykkelse og twist dem.
- Læg pizza-twisterne på en bageplade med papir og bag dem ved 225 grader alm. ovn eller 200 grader varmluft ovn i ca. 7-8 minutter til de er gyldne og bagte.
- Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.
- Spis løs!
Noter
Skriv en kommentar