Sidste uge var lange arbejdsdage med både nye projekter og helt almindelige opgaver. En god, spændende blanding, men alligevel var jeg ret ramt da weekenden kom før jeg egentlig opdagede vi var nået så langt.
Så da jeg landede med kaffe i koppen og fredagskage foran snudeskaftet, fødderne plantet i de ekstra tykke sokker, der røg planerne om Food Festival senere på fredagen sig et stykke.
Der er Food Festival i Aarhus lige nu, et tilløbsstykke uden lige og helt sikkert et besøg værd. Men i fredags vandt fredagskagen over Food Festival, menneskemængder og mudder til knæene for mit vedkommende.
Hey, jeg fik forresten gnasket blommetærte, de danske blommer er forrygende lige nu - jeg kører det ene kilo ned efter det andet ovenpå min morgenmad.
Også i morges, inden jeg tog hul på en knap så pakket uge. Jeg har i al fald ikke noget svensk filmhold i nakken, ligesom sidste uge, så det i sig selv gør alting lidt mere fredeligt.
Der er god tid til kaffepauser, hængepartier og lækre frokoster.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Well, der er gået lidt madpakke-cirkus i bloggen, det er vi enige om. Men eftersom jeg ikke selv har madpakke med mere, så har jeg åbenbart fundet al den manglende inspiration fra de sidste 20 år, hvor det egentlig var nødvendigt med den madpakke!
Den her fyldte baguette er ekstra genial. Findes der noget værre end sandwichfyld smurt ud omkring hele brødet, fordi den har lidt for meget tid til at hygge sig i tasken inden frokost. Ork, jeg har spist mig gennem et utal af sjaskede sandwich, gravet snask af både fingre, bord og kinder efter sådan en sandwichfætter.
Det er slut nu!
Udhul brødet og smid fyldet indeni.
Og hvor end jeg gerne tog patent på ideen, så er den inspireret...tyvstjået, fra de ultra seje Soccer Moms i USA. Ingen fedtede børnefingre i minivan'en, næ, de er snedige. Jeg er pjattet med dem!
Well, det er selvfølgelig lidt spild at hive brødfyldet ud, men det kan jo bruges til rasp..
Jeg smed det ud. Så er det sagt. Sorry.
Jeg tænker dog, at alle de rester jeg fik brugt i fyldet, opvejer lidt på madspilds-karmaen. For du behøver selvfølgelig ikke gå striks efter det her fyld. Tøm køleskabet. Eller brug en af de her varianter, de vil også være mægtige gode.
Hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
Ingredienser
- ½ baguette
- 100 g flødeost, her Buko Rucola Pesto
- 50 g græsk yoghurt
- 1 forårsløg, i tynde skiver
- ½ chili, finthakket
- ½ fed hvidløg, finthakket
- 6 soltørrede tomater, i fine strimler
- 2 grillede peberfrugter i glas, i fine strimler
- 8 skiver krydret stærk salami
- Salt/peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen og rør det til en jævn masse.
- Smag fyldet til.
- Udhul baguetten med en kniv - lad. ca. 0,5 cm af brødet ud til kanten være tilbage.
- Fyld den udhulede baguette med fyldet. Brug evt. en sprøjtepose - det er nemt.
- Pak baguetten ind i madfilm og læg den i køleskabet min. 1 time før den skal spises.
- Spis løs - helt uden fedtede fingre.
Camilla Kirstine
Hej Louise!
Elsker dine opskrifter som kan bruges til madpakke! Jeg er netop startet på skole igen efter mange år med kantine og er derfor desperat efter madpakke-opskrifter :)
Jeg tænkte på hvordan du får udhulet brødet uden at det går i stykker?
Tusinde tak for en dejlig blog, smuk æstetik og design og ikke mindst formidable opskrifter (som selv JEG kan overskue og få successer ud af ! )
Kh
Camilla Kirstine
Loui&bearnaisen
Hej Camilla Kirstine
Tusinde tak for din kommentar, hvor er det dejligt at høre du kan bruge bloggen og opskirfterne :)
I forhold til det med at udhule, så brugte jeg en skarp grøntsagskniv og skar hullet ned i brødet. Så var det ret nemt, at tage fyldet ud :)