Ostebrød med krydderurter
Brødene her er lækre til suppe og som frokostbrød dagen efter
Print opskrift
Pin opskrift
Antal: 8 stk
Ingredienser
- 25 g gær
- 2 dl lunken vand
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 tsk groft salt
- 2 spsk olie
- 125 g revet yndlingsost
- 75 g rucolasalat
- 2 spsk timian
- 1 dl hvid hvedemel
- 600-800 g hvedemel
- Groft salt
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Rør gæren ud i vandet og tilsæt yoghurt, olie og ost. Salat og timian hakkes og røres i, sammen med den hvide hvede. Kom hvedemelet i, lidt efter lidt og ælt dejen til den er smidig. Hæld lidt olie over dejen og lad den hæve tildækket i 1 time.
- Ælt dejen let og form brødene. Lad dem efterhæve 20 min mens ovnen varmer til 225 grader.
- Pensl brødene med vand og drys med groft salt. Bages i ca. 15-20 min.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Skriv en kommentar