Flere madmuffins! Pecannødder må blive min yndlingsnød, den er bare så svær at opdrive til en rimlig pris. Ikke engang mine udenlanske pushere, kan skafe dem. Så da Bilka endelig havde dem på tilbud, måtte jeg havde et lager.
....Ja, man skulle nok være heldig, hvis man nåede at få nogle den uge, efter jeg havde været der. Jeg beklager meget.
De her muffins er en blanding af en udgave jeg fandt i magasinet "Fit living" (de havde virkelig mange gode opskrifter den her måned ;) ) Jeg erstattede mælken med lidt mere syrlige produkter, da min erfaring med mælk i muffins ikke er god.
Ellers blev fyldet mit yndlings - nødder, æbler og kanel. Skønt til eftermiddagssnack. Der er en relativ stor mængde æble i, så hvis du ikke er lige så begejstret som mig, på det punkt, så reducer. Hvis du slet ikke er til frugtstykker, så riv æblerne. Det vil jeg nok gøre næste gang, for at få en mere blød konsistens.
Ellers er de nemme og mægtig gode at hive med på farten.
Ingredienser
- 200 g hvedemel
- 100 g fuldkornshvedemel
- 1 spsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 2 dl kærnemælk
- 0,5 dl yogurt naturel
- 1 æg
- 2 spsk rapsolie
- 1 spsk kanel
- 40 g hakkede pecannødder
- 2 æbler i små tern
Sådan gør du
- Pisk æg, kærnemælk olie olie sammen. Bland resten af ingredienserne i og rør det hele godt sammen.
- Kom dejen i muffinsforme og pynt med hele pecannødder. Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.
- Afkøles på en bagerist.
- Fryses, da bagepulveret ellers gør dem kedelige efter nogle dage.
Anne
Hvor ser de gode ud - er helt vild med pecannødder.. og æble for den sags skyld :D
- Anne
M
....ærgerligt at misse pecan nødder på tilbud. I stedet nyder jeg billedet af dine fristende muffins.
Loui
Hej
Ja, der sker alt for sjældent at de er på tilbud!
Louise