Nem og lækker brownie med hvid chokolade og små påskeæg, som er perfekt til påske. Find den nemme opskrift på hurtig kage til påske på 20 minutter her.
Du har fuld fart på tarteletterne. Tunmoussen. Og den helt heftige hvidløgsduft i nabolaget med lammekøllen, som simrer i ovnen på fuld drøn.
Det er styr på påskesagen.
Det er bare lige at nappe den gule påskekage hos bageren og så er den påskefrokost klaret.
Lige indtil.
Der er u-d-s-o-l-g-t.
Napoleonshatte?
Dagmartærte?
Arrh.
Grib 2 plader hvid chokolade.
Den bunke påskeæg, som du har gemt i skabet til dig selv senere.
(Jojo, det er lidt irriterende.)
Smelt, bland, bag.
Og på 20 minutter har du hvid brownie med påskeæg
Det bliver næsten ikke nemmere.
Og så er det endnu mere blær.
Oven i tarteletter, tunmousse og lammekølle.
Så er det bare at håbe.
Værtindegaven har den der æske påskeæg.
For de her brownies med påskeæg - well. jeg ville ikke satse på, der er rester til sofaen senere ;-)
Flere kager til påske?
Nap dem her:
Hvid brownie med påskeæg
DET SKAL DU BRUGE
- 1 bageform (20x20 cm)
Ingredienser
- 75 g smør
- 150 g hvid chokolade, groft hakket
- 100 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 æg
- 125 g hvedemel
- ¼ tsk salt
- Chokolade og/eller marcipanæg
Sådan gør du
- Kom smør og hakket chokolade i en lille gryde og smelt det ved svag varme. (Smeltes det for hurtigt, vil den hvide chokolade gryne).
- Kom den smeltede smør/chokolade i en stor skål og tilsæt sukker og vaniljesukker. Pisk det godt sammen med et piskeris.
- Tilsæt æggene et af gangen og piske godt mellem hvert æg.
- Tilsæt hvedemel og salt og vend det i dejen.
- Fordel dejen i en bageform (20x20 cm) beklædt med bagepapir. Bag brownien 7-8 minutter ved 180 grader (alm. ovn).
- Tag brownien ud og fordel påskeæggene på toppen af brownien - tryk dem let ned. Sæt brownien tilbage i ovnen og bag videre i 10 minutter til den begynder at blive gylden og fast, men stadig er en smule fugtig i midten.
- Tag brownien ud og lad den afkøle i bageformen på en bagerist. Tag den herefter ud af formen og del brownien i 9 stykker - spis løs.
Noter
Skriv en kommentar