Lige inden weekenden fik jeg en pakke med godter fra Urtekram og mellem diverse lækkerier (som jeg vender tilbage med), var en pose " Delikastesse græskarkerner". Perfekt til min fredagaften-snack.
Jeg er vild med nødder og kerner ristede, både i salt, soja og krydderier - og græskarkerner er ingen undtagelse. Det tager få minutter og man har en skøn snack til middagsselskabet eller bare til et glas vin en fredagaften (:
Min uge starter lige på og hårdt med forelæsning fra morgenstunden - puhh, det kræver altså en del hjerneaktivitet! Og så kører dagen ellers igennem med timer, kaffe, timer, myslibarer, kaffe, timer og ja, lige et strejf af træthed...
Så aftensmaden bliver helt sikkert en rest af denne her Old School Chicken Pie ovenpå en lang, lang mandag, som kræver selvforkælelse (:
Ingredienser
- 1 dl græskarkerner
- 2 spsk rapsolie
- 1 spsk salt
Sådan gør du
- kom olie på en pande og varm den op
- Tilsæt grækarkernerne og rist dem ved høj varme, mens der hele tiden røres
- Når de begynder, at "poppe", så skru ned til jævn varme og rist dem igennem
- Krydr med masser af salt
- Kom kernerne på fedtsugende papir nogle minutter
- Drys med salt og server som snack
Esther
Hvis man laver 2 dl græskarkerner, skal man så bruge 4 spsk olie, eller er det nok med 2 spsk?
Loui
Hej Esther,
Tak for dit spørgsmål.
Vil du have dem mindre fedtede kan du bruge 2 spsk ellers så gå med 4 spsk - det gør ikke en markant forskel :-)
Lad mig endelig høre hvordan resultatet blev, og hvis du har flere spørgsmål så siger du bare til :-)
Hav en fantastisk dag.
Kristine
Yummmiiii ! Sådan en portion kunne jeg ellers godt lige bruge her senere, hvor jeg med garanti er gået kold i min tysk-opgave! PYH.
Loui
Hvis du bytter med en omgang af dine lækre kager, så har vi en deal ;) Og med et ekstra stykke kage, så kan jeg også godt lige lave den tyskopgave ;)